Despre noi


Pătrunde într-o atmosferă liniştită armonioasă şi alege una din camerele Pensiunii La Rusu. Pensiunea dispune de 7 camere duble, 8 camere triple si 1 apartament, sala fitness, teren de fotbal, precum si biciclete pentru plimbari si alte jocuri : sah, table etc…Curte spatioasa cu foisor, loc de joaca pentru copii si parcare. Camerele sunt decorate in stil modern, dispun de televizor, baie proprie avand la dispozitie sapun, shampon si gel de dus.

 

 

 

 

Dispune de un restaurant  in cadrul caruia oaspetii nostri pot servi masa pe intreaga perioada petrecuta la noi. In cadrul restaurantului puteti servi, la cerere, diferite preparate din bucataria traditionala pregatite cu produse din propria noastra ferma.

Personalul de care dispune restaurantul este numai la dispozitia oaspetilor nostri, astfel ca oaspetii se pot bucura de intimitatea dorita. Tot in incinta pensiunii se gaseste si un bar garnisit cu o varietate de bauturi autohtone si straine, racoritoare, alcoolice, cafea, ceai, gandita sa satisfaca o multitudine de gusturi.

 

 

—————————–

 

In spatiul exterior pensiunea dispune de mai multe terase acoperite si descoperite, precum si de un foisor  alaturi de un semineu in aer liber, care va permite in zilele calde sa petreceti timpul liber sau sa serviti masa.

Atmosfera calda și primitoare, aerul curat și proaspăt, natura ce înconjoară pensiunea, toate la un loc sunt perfecte pentru o vacanta de vis.

 

—————————–

 

Pentru fiecare spatiu de cazare exista si un spatiu de parcare pus la dispozitia oaspetilor nostri gratuit.